Zastřešení bazénů na míru přímo od výrobce

Dopřejte si kvalitu za přijatelnou cenu

Každé zastřešení navrhujeme a vyrábíme na míru dle přání a možností našich zákazníků, přičemž klademe velký důraz na kvalitu za přiměřenou cenu. Vybírat si můžete z mnoha typů a tvarů zastřešení, v různých cenových hladinách. Díky posuvu po kolejnicích jsou naše bazénová zastřešení vysoce mobilní a snadno ovladatelná. Jednotlivé segmenty se postupně zasouvají pod sebe, celé zastřešení je možné přemístit za bazén, případně jednotlivé díly rozsunout mezi sebou. Konstrukci vyrábíme z kvalitní slitiny hliníku AlMgSi 0,5 se standardní povrchovou úpravou stříbrný ELOX.

Vyberte si ten správný model

Cenově nejvýhodnější je obloukový typ Vegas. Nízká zastřešení (Praktik, Harmonie, Relax, Luxor) se hodí tam, kde nechcete narušit ráz okolí bazénu. Vysoká zastřešení (Gold, Laguna) umožňují pohyb okolo bazénu v případě nepřízně počasí. Vybírat můžete i z různých tvarů zastřešeníod hranatých přes oblé až po lomený oblouk. Velmi populární je zastřešení, které přechází z hranaté strany na jedné straně v oblouk na druhé (Laguna), čímž umožňuje umístění k plotu, stěně domu nebo na okraj pozemku.

Druhy krytů na bazén

Při výběru zakrytí bazénu musíte zohlednit nejen jeho tvar a rozměr, ale také další faktory, jako jsou například manipulace, údržba a bezpečnost. Kryty se liší také výškou, kterou určují vaše požadavky na využití bazénu a estetické nároky. V neposlední řadě pro vás bude důležitá také cena.

Podívejte se na ukázky naší práce

Bazénové zastřešení jsme vyrobili a instalovali pro mnoho spokojených zákazníků v České republice, na Slovensku, v Rakousku a Polsku. Vždy na míru a s kompletním servisem. Podívejte se, jak může vypadat i váš zastřešený bazén.

Cena zastřešení bazénu

Cenu zastřešení vychází z několika faktorů. Jde zejména o rozměry bazénu, které udávají, kolik segmentů musí zastřešení mít, a typ zastřešení – tvar a výška konstrukce. Koncová cena závisí také na barevném provedení konstrukce a výplně, prostoru za bazénem pro odsunutí zastřešení a případných doplňků. K zastřešení bazénu je možné přiobjednat nadstandardní úpravy, které výslednou cenu také ovlivní.

Typ zastřešení VEGAS RELAX PRAKTIK HARMONIE LUXOR LAGUNA GOLD
Orientační cena (od) 71 000 Kč 79 000 Kč 85 500 Kč 127 000 Kč 139 000 Kč 88 500 Kč 111 500 Kč
Zastřešení bazénu – výhodná investice pro více potěšení

Pokud vy nebo vaše děti milujete koupání, nad zastřešením bazénu neváhejte. Prodloužíte tak koupací sezónu o několik měsíců, zabráníte znečištění vody listím, prachem a hmyzem a ochráníte své děti i domácí mazlíčky před nechtěným pádem do bazénu. V neposlední řadě ušetříte náklady a čas na údržbu bazénu a zajištění kvality vody.

Posuvné zastřešení bazénu přináší mnoho výhod:

  • výrazné prodloužení koupací sezóny
  • snížení spotřeby chemických přípravků při údržbě vody
  •  zlepšení kvality vody
  • snadnější údržba bazénu
  • stálejší teplota vody i při teplotních výkyvech
  • zamezení odpařování vody
  • možnost koupání i v případě špatného počasí

Za slunečného počasí lze jednotlivé segmenty snadno odsunout za bazén a užívat si slunečného dne naplno.

Back to top